Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: S-a amenajat parcarea de pe Bulevardul Republicii, din zona Dedeman, în Alba Iulia. S-au executat lucrări pe o suprafaţă de 1400 mp

Publicat

parcare zona dedeman Primăria Alba Iulia transmite că, de la începutul acestui an, în zona Bulevardul Republicii, aproape de sediul magazinului Dedeman au fost finalizată amenajarea unei suprafețe de 1.400 mp de parcare. Au fost completate astfel lucrările de sistematizare ce au cuprins sensul giratoriu și extinderea tramei stradale.

Este vorba despre finalizarea amenajării platformelor de staționare de Bulevardul Republicii, în zona magazinului Dedeman. Potrivit reprezentanților Primăriei Alba Iulia, s-a înlăturat disconfortul porțiunii neamenajate din proximitatea unei străzi cu circulație semnificativă, completând lucrările de sistematizare și modernizare realizate până la această dată: giratoriu, extindere trama stradală etc.

În urma investiţiilor din această zonă s-a amenajat o suprafaţă de aproximativ 1400 mp de parcaje. Lucrarile au fost executate de firma Elis Pavaje, în baza contractului cadru de reparaţii curente.

„A fost un moment în care agenţii economici din zonă, cei care aveau treabă la vamă sau pur şi simplu orice trecător erau îndreptăţiţi să ne atragă atenţia că ceva trebuie făcut şi acolo. Cred că doar zăpada mai putea masca <tranşeele> care apăreau după ce parca un TIR.

Preocuparea noastră nu e să acumulăm probleme, ci să le rezolvăm pe cele apărute. Avem confirmare că acest perimetru a devenit total funcţional. Am spus-o deschis de fiecare dată: unde sunt situaţii pe care albaiulienii le semnalează, intervenim nu ca urmare a unui interes politic sau de altă natură, ci în măsura în care regulile urbanistice se aplică şi ne permite bugetul. Ne dorim ca şi în acest an să excludem şi mai mult din harta oraşului problemele”, a spus Mircea Hava, primarul municipiului Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax