Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: S-a dat startul Sărbătorilor de Iarnă la Blaj. Mica Romă, luminată feeric, în aşteptarea Crăciunului

Publicat

DSC_0081„Târgul de Sfântul Nicolae” a marcat, ca în fiecare an, startul sărbătorilor de iarnă la Blaj. Dacă în Piaţa 1848 iluminatul festiv a fost aprins duminică, 27 noiembrie, cu ocazia manifestării  „Blajul salută Marea Unire”, în întreg oraşul acesta a fost inaugurat luni, 5 decembrie, odată cu aprinderea iluminatului public.

Iluminatul festiv este înnoit și în acest an, într-un procent de 20 la sută. Întreg Bulevardul Republicii beneficiază de un nou iluminat ornamental, care dă centrului oraşului un aspect feeric, alături de tunelul de lumini de la intrarea în Parcul Avram Iancu şi tradiţionala dioramă a Naşterii Domnului, amplasată în scuarul din faţa Centrului Cultural „Iacob Mureşianu”.

Marea surpriză din acest an este imensul om de zăpadă din beculeţe multicolore, care înconjoară coloana cu „Lupa Capitolina”.

Nicu Goga

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax