Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: S-a deschis parcul de joacă ”Regina Maria”, lângă Poarta a V-a a Cetăţii din Alba Iulia. Investiție de 40.000 de euro

Publicat

DSC_0005 Vineri dimineața, în prezența primarului Mircea Hava, a avut loc inaugurarea parcului de joacă ”Regina Maria”. Dacă până acum părinții din Alba Iulia se plângeau că nu au un loc de joacă unde să poată să își ducă prichindeii pentru că toboganele și hintele sunt rupte, de acum a început remedierea acestei probleme. Parcul ”Regina Maria”, care e află lângă Grădinița nr.8, și-a deschis porțile pentru toți părinții care doresc să petreacă momente plăcute alături de părinții sau bunicii lor. Investiția totală este de 179.000 de lei, cu tot cu TVA.

Copiii din Alba Iulia se vor putea bucura de toboganele, hintele, balansoarele și groapa de nisip din Parcul de joacă ”Regina Maria”, inaugurat vineri de oficialităţile locale.

Parcul are covor cauciucat tip tartan întins pe o suprafață de 600 de mp.

“Sunt elemente care au fost reciclate, vopsite, şi tot ce a lipsit s-a schimbat. Ce este nou la el, pentru că am învăţat şi noi câte ceva, în zona de joacă a copiilor este turnat acest covor din granule de cauciuc, un fel de tartan, pentru protecţia copiilor. O să mai crească şi iarba şi pomii şi florile. Deja cei mici împreună cu familia pot să vină în fiecare zi. Ceea ce îl diferenţiază de alte parcuri este programul. Pe timpul nopţii va fi închis. Cred că nu va vrea nimeni să escaladeze zidul Cetăţii. Sper ca cei care îl utilizează, împreună cu bunicii, tăticii şi mămicile, să se bucure de el “, a declarat primarul Mircea Hava.

De asemenea, acesta a mai spus și despre cele două intrări ale parcului, fiecare cu lacăt, dar care va avea un responsabil care să se ocupe de loc în timpul programului de funcționare. Parcul va fi deschis până în jurul orei 19.00.

La capitolul întreținerea parcului, edilul Mircea Hava a spus că “este de întreţinut, de semănat iarba, de pus flori, de reparat, dar asta este o jucărie pentru copii, jucăriile se mai strică, iar adulţii nu au decât să le înlocuiască sau să le repare”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax