Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: S-a deschis PATINOARUL din parcarea Alba Mall. Va funcţiona zilnic, timp de două luni

Publicat

Patinoarul din parcarea Alba Mall îi așteaptă, de miercuri, pe iubitorii sporturilor de iarnă, la distracție pe gheață. Cei care vor să dea o tură pe patine în faţa centrului comercial au acces zilnic, de la ora 12.00 – 22.00, în timpul săptămânii şi de la ora 10.00 la 23.00, în weekend.

Cei care vin doar să admire gheața și vor să se încălzească, reprezentanţii centrului au pregătit şi o zonă de recreere unde se comercializează mai multe produse alimentare şi băuturi calde: de la ceaiuri, la kurtos kalacs, popcorn, dulciuri şi hamburgeri.

Patinoarul are o suprafață de 400 mp și va fi deschis de luni și până duminică. Intrarea, la care intră și închiriatul patinelor costă 15 lei. Astfel că albaiulienii care în următoarele două luni vor merge la cumpărături la centrul comercial din Alba Iulia se pot opri și la o tură cu patinele pe gheață.

De vineri, va fi deschis şi patinoarul din Piaţa Cetăţii din Alba Iulia. Este adus de o firmă din Braşov, aceeaşi care a oferit serviciul şi anul trecut. Firma va asigura transportul utilajelor şi echipamentelor necesare unui pationar de 600 mp de la Braşov la Alba Iulia, montarea lui şi punerea în funcţiune, amplasarea unei cabane de lemn cu rol de casa de bilete, garderobă, centru de închiriere patine, instalaţia de muzică şi sonorizare, închirierea unui număr de 200 de perechi de patine şi personalul necesare pentru desfăşurarea activităţii. Biletele de intrare şi de închiriat patine vor fi aceleaşi ca anul trecut, 10 lei. Patinoarul va fi deschis până la începutul lunii februarie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Pingback: DISTRACȚIA DE WEEKEND: Concerte de colinde și muzică populară. Pârtiile și patinoarele deschise pentru iubitorii sporturilor de iarnă | Alba24

  2. Adi

    luni, 06.01.2014 at 14:06

    Pana cand e deshis?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate