Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: S-a DESCHIS restaurantul SUBWAY din Alba Iulia, în incinta staţiei Petrom din zona Gării. Cât costă un sandwich de 30 de cm?

Publicat

IMG_4686 Al 22-lea restaurant Subway din România s-a deschis miercuri, 4 februarie, la Alba Iulia. Acesta este amplasat în incinta stației Petrom, la intersecția străzilor Bulevardul Ferdinand I cu Bulevardul Încoronării.

Restaurantul Subway din incinta stației Petrom s-a deschis miercuri, la ora 14.00. Șapte albaiulieni au fost primii clienți, la doar câteva minute după deschidere.

Prețul pentru un mic dejun pornește de la 6,50 lei, iar pentru un sandwich de 15 cm de la 8,90 lei, care poate fi dublat la 30 cm, cu 6,50 lei în plus. Oferta include și servicii de catering, pentru orice ocazie, prețurile pornind de la 68 lei/platou.

Unitatea deschisă la Alba Iulia oferă loc de muncă pentru șapte angajați.

Pe piaţa de quick-service (servire rapidă) din România, alături de Subway mai activează McDonald’s, KFC şi Burger King. Spre deosebire de cei trei, Subway este specializat în vânzarea de sandwich-uri. Acestea pot fi folosite pentru a alcătui meniuri, ce cuprind pe lângă sandwich-uri, suc şi fursecuri.

“Mă bucur foarte mult că am reușit să aduc franciza SUBWAY în Alba Iulia. Sandvișurile și salatele preparate de către artiștii noștri sunt o alternativă mult mai sănătoasă la mâncarea de tip fast-food, foarte uzuală în zilele noastre. Restaurantul SUBWAY se pretează unei locații cu trafic intens, care poate oferi locuri de parcare în apropiere și unde clienții pot fi serviți cu rapiditate indiferent de oră, fără a aștepta zeci de minute pentru a lua masa. Din acest motiv, am ales ca și locație benzinaria Petrom, aceasta îndeplinind condițiile noastre”, a declarat Cătălin Muntean, francizatul SUBWAY pentru Alba Iulia.

Primul restaurant SUBWAY din România a fost deschis în anul 2012, în Bucureşti după care au urmat marile orașe ale țării: Cluj, Timişoara, Iaşi, Constanţa, Ploieşti, Piteşti, Suceava, Sibiu, iar din luna februarie și în Alba Iulia.

”Suntem încântați să dechidem primul restaurant SUBWAY într-un oraș sub 100.000 de locuitori unde nu sunt prezenți competitorii de talie internațională. Prin acest restaurant demonstrăm flexibilitatea și cererea brandului SUBWAY de către români”, a transmis Andrei Trifan, agent de dezvoltare SUBWAY.

Despre Subway

Înfiinţat în anul 1965, în Connecticut, SUA, Subway deţine în prezent peste 43.000 de restaurante, în 109 de ţări, fiind cel mai mare lanț de restaurant din lume. Destinat, în principal, persoanelor cu un stil de viaţă activ, care doresc o masă echilibrată în timpul programului de lucru, Subway este recunoscut pentru faptul că oferă aceeaşi calitate oriunde în întreaga lume.

Succesul conceptului SUBWAY se datorează în mare parte necesității lumii moderne de a mânca ceva rapid, gustos și mai ales proaspăt. Sandviciurile preparate și servite în fața clientului se găsesc sub două dimensiuni standard: 15cm SUB si 30cm SUB, dar puteți opta oricând pentru o salată sau o delicioasă tortilla.

Clienții pot alege dintr-o varietate de pâini proaspăt coapte pe întreaga durată a zilei în cadrul resaurantului precum și dintr-o gamă largă de brânzeturi, carne, legume proaspete și sosuri apetisante care pot fi găsite doar la SUBWAY.

De asemenea din meniu nu vor lipsi celebrele cookie – prăjituri americane dar și băuturi calde și reci. De-a lungul timpului SUBWAY și-a creat o reputație în a fi o alternativă rapidă dar totuși sănătoasă la fast-food-urile tradiționale pline de grăsimi din uleiuri. Toate ingredientele sunt la cel mai înalt standard, fapt ce garantează obţinerea aceleiaşi calităţi şi a aceluiaşi gust în toate unităţile lanţului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Taz

    miercuri, 04.02.2015 at 16:27

    Saaaaalam.. Regheton!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax