Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: S-a lansat al VI-lea an al Programului YouthBank Alba. 12 elevi se vor „lupta” să strângă fonduri pentru proiectele din anul şcolar 2014-2015

Publicat

youthbank alba Joi după-masa, cei 12 liceeni, care au fost selectaţi în programul YouthBank Alba, pentru anul şcolar 2014-2015 s-au prezentat în faţa colegilor. Noua echipă este formată atât din membri Youthbank care se află în al doilea an de implemetare de programe, dar şi de elevi care au vrut să se dezvolte personal.

Liceenii din YouthBank Alba au prezentat, rând pe rând, etapele programului în acest an şcolar şi anume: formarea noii echipe, acţiuni de teambuilding, training-uri, campania de mobilizare de resurse pentru Fondul YouthBank Alba, cercetarea locală şi aflarea domeniilor considerate prioritare de către liceenii din Alba Iulia, concursul de proiecte, acordarea de granturi proiectelor câştigătoare, implementarea lor, evaluarea finală şi participarea la tabăra naţională YB.

Cei 12 liceni, care se vor „lupta” pentru a strânge fonduri, pentru implementarea proiectelor gândite de alţi elevi sunt:

Irina Baciu

David Bratiloveanu

Georgiana Costea

Andra David

Simona Fara

Cătălin Ioaniciu

Florina Marină

Ioana Morar

Oana Murar

Ligia Novăcean

Simona Năsui

Rebeca Rusu

Noua echipă va implementa în anul VI un program extrem de ofertant pentru liceeni, prin intermediul căruia oferă extrem de mult comunităţii. Mulţi dintre cei care au ales să aplice în vară pentru programul YouthBank Alba au ales să facă asta pentru a se dezolta personal, să îşi facă prieteni noi, dar şi să îşi ocupe timpul liber cu folos.

Tinerii vor organiza în perioada următoare campanii de strângeri de fonduri, respectiv Standul de 1 Decembrie, Fabrica de Bucurii, Standul de Crăciun şi vânzări de felicitări, dar vor încheia şi noi parteneriate. Perioada în care aceştia vor strâge bani pentru proiecte este noiembrie 2014-februarie 2015.

Potrivit directorului Fundaţiei Comunitare Alba, Dorin Sava în total au fost 16 elevi care au aplicat pentru acest program, dar în urma unei probe practice, unde au pus în aplicare munca de echipă, un interviu au fost selectaţi doar 12 elevi. Dintre aceştia 4 sunt în al doilea an de program de implementare al proiectelor YouthBank, iar 8 sunt la început de drum în această echipă.

De asemenea, Dorin Sava  a mai precizat că Fundaţia Comunitară Alba îşi propune să mărească granturile pentru proiectele din acest an de la 2.500 lei, la 4.000-5.000 de lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax