Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

(FOTO) S-a redeschis ștrandul de la Schit: Aceleași servicii, același program, la aceleași tarife. Vezi cum s-au distrat oamenii în prima zi la plajă

Publicat

Ștrandul de la Schit este din nou deschis pentru albaiulieni, de vineri, 15 iunie. Acesta funcționează după același program de vara trecută, între orele 9.00 și 21.00, iar prețurile biletelor de intrare sunt aceleași: 1,5 lei pentru copii, elevi și studenți și 3 lei pentru adulți. În prima zi, în jurul orei 14.00, aproximativ 20 de persoane se adunaseră în piscinele și în spațiile verzi ale ștrandului. Angajații, în plină activitate, pregăteau încă spațiul pentru primirea celor dornici de distracție și soare.

La ștrandul de la Schit, la ora 14.00 erau deja câteva pături așezate pe spațiile verzi de lângă piscine, pe care oameni de toate vârstele se scăldau în razele soarelui arzător. Alți câțiva iubitori de plajă se bălăceau în piscinele proaspăt umplute cu apă. După ora 14.00, grupuri de persoane se îndreptau spre Schit, echipate cu prosoape și creme de plajă.

În incinta ștrandului sunt asigurate servicii medicale de urgență (salvamar și asistență medicală) și există un punct de alimentație publică. Ștrandul va fi deschis până pe data 15 septembrie.

Cu toate că anunța demararea renovărilor în zona ștrandului de la Schit încă din primele luni ale anului trecut, administrația locală nu a început încă lucrările în zonă. Astfel, cei care ies la o baie la Schit se vor scălda tot în vechile piscine.

[nggallery id=358]

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax