Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: S-a redeschis Talciocul la Alba Iulia, în acest an. Cum arată târgul de vechituri, după reamenajări

Publicat

Talciocul de la Alba Iulia s-a redeschis duminică, 15 ianuarie, la primele ore ale dimineții. Cetățenii interesați să cumpere din oferta comercianților au avut ocazia să vină din nou la târgul de vechituri aflat la ieșirea din oraș spre Cluj-Napoca, în zona Ambient – hotel Tara.

Reamintim faptul că ultima zi din 2022 în care talciocul a funcționat a fost duminică, 18 decembrie. În vacanța prilejuită de sărbătorile de iarnă au fost făcute unele îmbunătățiri.

Au fost trasate aleile, locurile pentru tarabe, a fost îndreptat terenul cu piatră și criblură de asfalt unde a fost nevoie, în locurile în care se formau bălți și noroi.

De asemenea, a fost extinsă suprafața, pe locul în care a fost demontat un teren sintetic.

Proprietarul locației intenționează să facă noi amenajări, în legătură cu calea de acces spre terenul unde se află acum talciocul, astfel încât să fie decongestionată circulația. Intrarea ar urma să fie dinspre fosta Refractara, prin spatele hotelului Tara, cu acces din zona sensului giratoriu de lângă Ambient.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax