Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Salbă de medalii pentru atleții Universității din Alba Iulia, la campionatul Universitar de Atletism. Ce medalii au obținut

Publicat

Universitatea ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia a fost reprezentată de opt atleți studenți, la Campionatul Universitar de Atletism, eveniment sportiv ce a avut loc la Bacău în acest weekend.

Sportivii Universității care sunt studenți în mare parte ai Facultății de Fizică și Sport au reușit să obțintă opt medalii: 2 de aur, 3 de argint și 3 de bronz.

”Este probabil cea mai productivă competiție la care am participat și unde am câstigat cele mai multe medalii”, a declarat Cristina Man, antrenoarea sectiei de atletism a Universității, pentru alba24.ro.

Cei opt studenți care au adus medalii Universității sunt: Țuțu Sorana, Talida Sfarghiu, Mihaela Blaga, Moroșan Anca, Karam Alqualawi, Popa Marius, Raul Popa și Rus Eric.

Probele la care au participat atleții sunt: 3 kilometri marș, semifond 1500 metri fete și băieți, 3000 de metri fete și băieți și 800 de metri fete.

Pe lângă cele opt medalii obținute, sub conducerea antrenoarei Cristina Man secția de atletism a Universității din Alba Iulia a obținut locul 4 la clasamentul general.

sursă foto: Cristina Man.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax