Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Salvamont Alba are trei noi salvatori montani voluntari atestați. Au obținut atestatul după antrenamente și teste riguroase

Publicat

Salvamont Alba are trei noi salvatori montani voluntari atestați. În perioada 17 februarie – 3 martie, trei voluntari ai echipei Salvamont Alba au participat la etapele de evaluare de iarnă organizate de A.N.S.M.R. (Asociația Națională a Salvatorilor Montani din România) la Padina, în Munții Bucegi.

„A fost o perioadă intensă, plină de provocări, învățături și, mai ales, de camaraderie exemplară, în care fiecare dintre ei a dat dovadă de curaj, determinare și pasiune neclintită pentru munți și pentru siguranța celor ce îi străbat.

După zile de antrenamente riguroase și teste care le-au pus la încercare atât abilitățile fizice, cât și cunoștințele teoretice, voluntarii noștri au reușit să obțină atestatul de salvator montan.

Această realizare nu doar că le onorează eforturile, dar contribuie și la întărirea capacității echipei Salvamont Alba de a interveni eficient și profesionist în situații de urgență în teren montan.

Suntem mândri de ei și de toți membrii echipei noastre care, zi de zi, își dedică timpul, energia și pasiunea pentru a face munții un loc mai sigur pentru aventurieri.

Felicitări voluntarilor noștri pentru acest mare pas și bun venit în familia atestată a eroilor din munți!”, au transmis reprezentanții Salvamont Alba, pe pagina de Facebook.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax