Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: „Săptămâna actelor de bunătate”, la Grădinița cu Program Prelungit Step By Step nr. 12 din Alba Iulia

Publicat

Iubirea, bunătatea, respectul, credința și dărnicia sunt unele dintre cele mai importante valor care conduc la formarea viitorilor adulți responsabili, empatici și implicați în viața comunității. În acest sens, în săptămâna 21 – 25 noiembrie a fost inițiată acțiunea caritabilă „Săptămâna legumelor și fructelor donate”, în care au fost implicați preșcolarii și părinții acestora, precum și cadrele didactice din Grădinița cu Program Prelungit Step By Step Nr.12 Alba Iulia reprezentată de managerul Veronica Suciu.

„Este minunat când oamenii se unesc pentru a aduce bucurie și sprijin altor copii aflați în dificultate.

Micii voluntari au pregătit numeroase daruri constând în legume, fructe, dar și alimente necesare traiului zilnic pentru copiii de la Centrul de Zi „Izvorul Tămăduirii” din Oarda de Jos, coordonat de Pr. Duda Marcel.

 

Copiii din centru au fost invitați la grădinița noastră și au venit însoțiți de pedagog Sorina Păcurar, iar aici au avut parte de mai multe surprize: cântece, jocuri interactive, felicitări și cadouri dăruite cu mult drag de prietenii de la grădiniță.

Pe această cale, transmitem mulțumiri tuturor celor implicați în acțiunea noastră caritabilă”, a transmis prof. înv. preșcolar. Ioana Delia Cristea, responsabil imagine al GPP Step by Step Nr. 12 din Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax