Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: „Săptămâna Altfel” la ISU Alba. Sute de copii au învățat de la pompieri ce trebuie să facă în cazul izbucnirii unui incendiu

Publicat

Sute de copii curioși au trecut pragul pompierilor din cadrul ISU Alba în cadrul programului „Săptămâna altfel”.

Pompierii au desfășurat astfel regulat campanii de informare și educare a preșcolarilor și școlarilor despre comportamentul în diferite situații de urgență, simulând pașii pe care trebuie să îi parcurgem în cazul izbucnirii unui incendiu.

Astfel, vizitatorii au făcut cunoștință cu salvatorii, care le-au prezentat autospecialele de intervenție, precum și măsurile specifice de prevenire a situațiilor de urgență, modul de comportare în cazul urgențelor reale și tehnici de prim ajutor.

„Entuziasmul celor mici față de meseria de pompier militar și față de tehnica de intervenție, ne oferă încrederea că printre ei se află viitorii salvatori.

Dragi copii, vă mulțumim pentru vizită și pentru zâmbetele și veselia pe care ni le-ați oferit”, au transmis reprezentanții ISU Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax