Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Săptămâna fructelor și a legumelor donate la Colegiul Economic din Alba Iulia

Publicat

Sub motto-ul „Dar din dar se face rai” elevii Colegiului Economic „Dionisie Pop Marțian” din Alba Iulia au pus mână de la mână și au strâns legume, fructe și alimente de bază pentru a-i ajuta în prag de iarnă pe vârstnicii de la adăpostul de noapte al Asociației Filantropia Ortodoxă.

Nu mai puțin de 550 de kg de cartofi, 270 de kg de varză, 25 kg de morcovi, 15 kg de ceapă, 35 de kg de fructe și alte alimente de bază (orez, făină, ulei, zahăr) au fost aduse de colectivele de elevi încurajați de cea mai mare parte a colectivului didactic (Irina Ungureanu, Eugenia Alexievici, Felicia Beca, Simona Himcinschi, Emil Cetean, Simona Cacovean, Cosmin Apolzan, Carmen Ciocan, Adina Ghiușan, Cristina Toth, Amalia Furdui, Simona Dogaru, Ramona Cucea, Victoria Popa, Ana Maria Scheau, Nicolae Iacșa, Nicoleta Draschan, Maria Lăncranjan, Simona Velicea) sub atenta coordonare a prof. Simona Himcinschi, Carmen Ciocan și Simona Dogaru.

De asemenea, o parte din alimente au luat drumul Casei de tip familial Sf. Maria pentru copiii care sunt grijiți acolo.

Prin acest proiect de voluntariat, care a devenit o tradiție în unitatea de învățământ condusă de prof. Cristian Dincă, elevii sunt încurajați să își însușească valori civice precum solidaritatea, implicarea în acțiuni de voluntariat pentru comunitate și altruismul.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax