Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: „Săptămâna legumelor şi a fructelor donate”, la Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 2 Aiud. Cadouri pentru familii nevoiaşe

Publicat

copii donatii legume aiud Copiii şi educatorii de la Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 2 Aiud au participat, în perioada 16 – 20 noiembrie la campania socială „Săptămâna legumelor şi a fructelor donate”. Au colectat peste 200 kg de fructe și legume şi le-au dăruit copiilor şi bătrânilor nevoiaşi din oraş.

Campania a implicat strângerea de legume şi fructe de către preşcolarii voluntari din cadrul Strategiei Naționale de Acțiune Comunitară şi donarea lor familiilor aflate în dificultate sau unor instituţii sociale.

legume fructe Grădiniţa cu Program Prelungit nr.2 Aiud s-a implicat în această campanie şi cu scopul de a sensibiliza preşcolarii şi cadrele didactice, cu privire la situaţia dificilă în care se află familiile, implicit copiii, afectate de lipsa de alimente. Prin acest demers, s-a intenţionat să se consolideze abilităţile copiilor de a trăi împreună cu ceilalţi, într-o societate unită şi solidară, în care contează valenţele umanitare, implicarea, angajamentul și responsabilitatea.

La această activitate au participat toate cele zece grupe de preşcolari ale grădiniţei, alături de cadrele didactice, sub îndrumarea directorului Cornelia Soporan.

Preşcolarii voluntari de la grupele mari împreună cu educatoarele s-au deplasat la domiciliul copiilor şi bătrânilor aflaţi în dificultate, pentru a dărui fructele şi legumele pregătite special pentru ei.

Astfel, au fost colectate peste 200 kg de fructe și legume, care au fost donate copiilor nevoiaşi de la Grădinița cu Program Prelungit nr.2 (8 copii) sau bătrânilor nevoiaşi (10 bătrâni) aflaţi în evidenţa Aşezământului “Ilie Tesviteanul” Aiud.

Prin această activitate extracurriculară, preșcolarii grădiniței au avut prilejul de a dărui cu mult drag și bucurie din roadele toamnei, bătrânilor și copiilor care au nevoie de mai mult ajutor din partea comunității.

„Bunătatea, generozitatea și solidaritatea ne-a unit pe toți în jurul legumelor și fructelor donate, bucurii care nu pot fi simțite decât dăruindu-le”, a declarat profesor Cornelia Soporan, directorul grădiniţei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax