Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Săptămâna Mobilității la Aiud. Acțiuni de ecologizare și forme alternative de transport

Publicat

În perioada 16 – 22 septembrie 2018, în municipiul Aiud s-a desfășurat „Săptămâna mobilității”, eveniment prin care administrația locală a promovat folosirea de forme alternative de transport și împreună cu voluntari a organizat acțiuni de ecologizare.

 

Aiudenii au demonstrat încă o dată că le pasă de orașul în care trăiesc, astfel că peste 350 de elevi și profesori ai școlilor aiudene, funcționari publici, deținuți ai Penitenciarului Aiud și alți cetățeni au ecologizat zone precum Valea Aiudului, zona stadionului și a gării, zona pădurii Legheleu și a Văii Lupului și zona Pădurii Sloboda.

În cadrul evenimentului au fost implicate și grădinițele din Aiud prin organizarea unor competiții sportive cu componente de educație ecologică. Prin intermediul sportului, micuții au învățat cum se sortează deșeurile reciclabile, importanța sortării, precum și impactul pozitiv pe care acțiunile lor îl pot avea asupra mediului înconjurător.

„Săptămâna Mobilității” la Aiud a fost organizată de către Primăria și Consiliul Local Aiud în colaborare cu Grădinița cu Program Prelungit nr. 2, Grădinița cu Program Prelungit „Primii Pași”, Școala Gimnazială „Axente Sever”, Școala Gimnazială „Ovidiu Hulea”, Colegiul Național „Bethlen Gabor”, Colegiul Național „Titu Maiorescu”, Colegiul Tehnic Aiud, Liceul Tehnologic Agricol „Alexandru Borza” din Ciumbrud și Penitenciarului Aiud, dar și cu sprijinul operatorului de salubrizare SC Greendays SA

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax