Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Sărbătoare de ziua patronului spiritual la Colegiul Naţional Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia

Publicat

_MG_7499 Pe 1 noiembrie 2015 s-au împlinit 96 de ani de la înființarea Liceului Militar ,,Mihai Viteazul” la Târgu Mureș și 40 de ani de când Colegiul Național Militar funcționează în Alba Iulia, Cetatea Marii Uniri, capitala de suflet a tuturor românilor.

Vineri, 6 noiembrie, reprezentanţii Colegiului au marcat, cu două zile mai devreme, patronul spiritual al colegiului, în contextul sărbătorii Sfinților Arhangheli Mihail și Gavril.

Citeşte şi MESAJE de Sfinţii Arhangheli MIHAIL și GAVRIL 2015. Felicitări, urări și SMS pe care le poți trimite familiei, prietenilor sau colegilor

Ceremonialul a cuprins mesajul comandantului, colonel Marcel Domșa, festivitate de premiere (Cupa Mihai Viteazul, competiție sportivă câștigată de către compania claselor a XII-a și Premiul de onoare ,,Mihai Viteazul” acordat elevei fruntaș Roberta Ion, cu cea mai bună medie în anul școlar trecut, respectiv 9,80) mesajele invitaților, slujba de pomenire și depuneri de coroane la monumentul eroilor absolvenți ai colegiului, spectacol omagial și Ziua Porților Deschise.

Vezi şi FOTO: Colegiul Național Militar ,,Mihai Viteazul” din Alba Iulia a aniversat 96 de ani de existență. Concursuri, întâlniri şi ceremonii

_MG_7478 “Am împărtășit din bucuria și emoția aniversării invitaților noștri, reprezentanți ai administrației publice judeţene şi locale – președintele Consiliului Județean Alba, Ion Dumitrel și vicepreședintele Florin Roman, viceprimarul Paul Voicu -, protopopul de Alba Iulia, preot Teofil Slevaș, colonel (r) Voicu Cioară, fost comandant al colegiului, cadre militare din garnizoană, dar și studenți militari, absolvenți ai ultimelor promoții.

Aniversarea Colegiului Național Militar ,,Mihai Viteazul” din Cetatea Marii Uniri este, în fiecare an, prilejul revederii și întâlnirii generațiilor, dovada vie a sentimentului de apartenență și trăinicie a instituției militare de învățământ preuniversitar ce a instruit și format pentru viață peste 6500 de tineri în cei 96 de ani de existență”, transmit reprezentanţii Colegiului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax