Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Sărbătoarea Mierii, la Blaj. Mii de vizitatori, sute de produse şi surprize pentru toate vârstele

Publicat

Aproximativ 5000 de oameni au vizitat, sâmbătă, în prima zi din “Sărbătoarea Mierii” de la Blaj, standurile expozanţilor.

Pe lângă ofertele producătorilor (peste 100 de standuri), evenimentul inclus comunicări științifice, mai multe lansări de carte, de apicultură şi apinutriţie, dar şi surprize pentru vizitatori.

Deschiderea oficială a „Sărbătorii Mierii” 2018 a avut loc sâmbătă, 24 martie, la ora 10.30, pe scena amenajată în Piaţa 1848, în prezenţa oficialităţilor şi a organizatorilor. Ansamblul Folcloric al Centrului Cultural „Augustin Bena” a susţinut un spectacol de muzică populară, la Palatul Cultural au fost conferinţele pentru apicultori şi prezentări pentru producătorii interesaţi de produse ecologice.

Ca în fiecare an, „Sărbătoarea Mierii” propune şi un consistent program artistic. De la ora 18.30, pe scena amplasată în Piaţa 1848, va avea loc spectacolul pentru tineret, capul de afiş fiind cunoscuta artistă Corina, care va închide prima zi a marelui târg apicol. În deschidere, vor susţine recitaluri Ravy, Andrei Şerban, Re-Born, Before 7 şi Denisa Moga.

Sunteţi aşteptaţi şi duminică la eveniment, de la ora 10.00. „Sărbătoarea Mierii” se va încheia pe 25 martie, la ora 12.00, cu spectacolul pentru copii, care va avea loc tot pe scena amplasată în Piaţa 1848.

A XI-a ediție a „Sărbătorii Mierii” este organizată de Apidava Blaj, Primăria şi Consiliul Local Blaj, Consiliul Judeţean Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax