Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Șase construcții modulare, echipate cu 24 de paturi, au ajuns la spitalele din Câmpeni. Pentru ce vor fi folosite

Publicat

În urma solicitării Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Alba, șase construcții modulare au fost scoase din rezervele de stat şi acordate ca ajutoare umanitare interne de urgenţă către cele două spitale din orașul Câmpeni.

Astfel, în 2 februarie, au fost distribuite, prin intermediul Administraţiei Naţionale a Rezervelor de Stat şi Probleme Speciale, două construcții modulare către Spitalul de Boli Cronice Câmpeni, iar în 3 februarie au ajuns încă patru construcții, repartizate Spitalului Orășenesc.

Containerele au fost solicitate pentru desfășurarea activității spitalelor în condiții optime, în vederea asigurării asistenței medicale necesare în tratamentul pacienţilor și pentru protecția populației în contextul pandemiei COVID-19. Acestea sunt echipate cu 24 paturi complete cu cazarmament şi 6 radiatoare electrice.

Acțiunea de distribuire a fost coordonată de către prefectul Nicolae Albu, primarul orașului Câmpeni Cristian Pașca și lt. col. Gabriel Butuza – șeful STPS Alba.

sursa, foto: Instituția Prefectului Județul Alba

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate