Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Şase elevi de la şcolile militare din Drăgăşani şi Fălticeni, în practică la Jandarmeria Alba

Publicat

Șase elevi ai Şcolii Militare de Subofiţeri de Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani și un elev al Şcolii Militare de Subofiţeri de Jandarmi „Petru Rareş” Fălticeni, aflaţi în anul I de studiu, seria 2017 – 2018 vor efectua stagiul de practică în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean “Avram Iancu” Alba.

În perioada 8 ianuarie – 30 martie, elevii se vor familiariza cu activitatea de jandarmerie, în cadrul structurilor teritoriale de ordine şi siguranţă publică ale Inspectoratului din Alba.

Fiecare elev îşi va desfăşura activitatea pe lângă un subofițer jandarm cu experienţă vastă în domeniul de activitate, care îi va fi tutore profesional pe toată perioada stagiului de practică, astfel încât noţiunile teoretice şi deprinderile practice dobândite să fie completate prin confruntarea cu situaţiile concrete întâlnite în teren, transmite Jandarmeria Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Coco

    luni, 08.01.2018 at 12:03

    Ce știre bună. Și studenții de la medicină fac practică în spitalul din Alba dar asta nu reprezintă interes. Și alți studenți….

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax