Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Șase ofițeri și subofițeri din cadrul ISU Alba au fost înaintați în grad, cu ocazia Zilei Pompierilor din România

Publicat

Cu prilejul aniversării zilei de 13 septembrie – Ziua Pompierilor din România, la nivelul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Unirea” al județului Alba au fost înaintați în gradul următor, înaintea expirării stagiului minim în grad, un număr de doi ofițeri și patru subofițeri. Aceștia s-au distins prin modul de îndeplinire a atribuțiilor, pregătire profesională și comportare demnă.

De asemenea, colonelul Silviu Adrian Dogar, adjunct al inspectorului șef, a fost trecut în rezervă cu drept la pensie, după mai bine de 30 de ani de muncă în slujba cetățenilor.

Ofițeri

– Lt. Col. Sularea Vasile Ioan

– Lt Col. Alexă Victor Claudiu

Subofițeri

– Plt. adj. Țara Dumitru Marcel

– Plt. adj. Paul Horea

– Plt. adj. Fleșer Sergiu Daniel

– Plt maj. Petruș Constantin Gheorghe

În cadrul ceremoniei desfășurate în curtea ISU Alba, colonelul Dogar Silviu Adrian, adjunct al inspectorului șef, a fost trecut în rezervă cu drept la pensie, după mai bine de 30 de ani de muncă în slujba cetățenilor.

„Colegul nostru a fost felicitat și a primit zeci de mulțumiri din partea tuturor colegilor și conducerii Inspectoratului pentru devotamentul, profesionalismul și dedicarea cu care s-a implicat în toată activitatea profesională. Felicitări și sperăm să te bucuri de cât mai mulți ani de pensie!”, au transmis reprezentanții ISU Alba.

Prefectul județului Alba, Nicolae Albu, prezent la eveniment, a oferit în semn de apreciere, recunoștință și pentru buna colaborare de-a lungul timpului, 3 diplome onorifice, Inspectorului Șef – col. Adrian Marius Guia, Prim Adjunctului Inspectorului Șef – Lt. Col. Ovidiu Costea și adjunctului Inspectorului șef – col. Silviu Dogar.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax