Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Comunicat Dorin Nistor: Șase străzi din Sebeș vor fi asfaltate și modernizate. Care este valoarea lucrărilor

Publicat

Șase străzi din Sebeș vor fi asfaltate și modernizate. Primăria municipiului Sebeș a lansat licitația publică pentru modernizarea străzilor Oituz, Doinei, Moților, Cloșca, Alunului și Depozitelor, a anunțat sâmbătă primarul Dorin Nistor.

Potrivit acestuia, lucrările de modernizare includ: partea carosabilă, trotuare pietonale, accese la proprietăți, parcări, spații verzi, amenajarea intersecțiilor și racordurilor cu străzile laterale, asigurarea colectării și evacuării apelor pluviale, lucrări de siguranță rutieră.

Valoarea totală a investițiilor este de circa 16 milioane lei, din care 8,4 milioane lei reprezintă o finanțare nerambursabilă obținută prin Programul Naţional de Investiţii „Anghel Saligny”, accesat cu succes de Primăria Sebeș.

„Punerea în practică a lucrărilor va deschide posibilități noi pentru dezvoltarea activităților economice în zonele menționate și va contribui la îmbunătățirea condițiilor de mediu, prin eliminarea surselor de praf și noroi generate de străzile neasfaltate”, a transmis primarul Dorin Nistor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. marian Neder

    duminică, 17.03.2024 at 14:19

    dar in joagar de ce nu veniti sa bagati apa potabila si canalizare ,veniti doar la voturii. Nici nu ati stiut sa existam asa au reactionati consilieri, noi nu beneficiem de nimic nu apa nu canalizare trebui sa mergem la petresti dupa apa potabila,dar inpozite si taxe platim rusine se va fie domnule Primar.

  2. Graba electorală

    luni, 18.03.2024 at 08:45

    Dar pină acum strazile astea nu erau în Sebeș? Era important doar centrul unde ,,putreziseră” pavelele ? Acolo sa putut lucra și fără fonduri nerambursabile ? Rușinos mod de a aprecia cetățenii si prioritățile dupa 2 mandate ! Vrea voturi ?

  3. Sebeșan

    luni, 18.03.2024 at 15:53

    Uraaaa,ai votul meu!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax