Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Scena Casei de Cultură a Studenţilor din Alba Iulia, învăluită de misterul lui Cristian Gog. Spectatorii şi-au lăsat gândurile citite de mentalist

Publicat

Albaiulienii l-au primit cu aplauze pe mentalistul Cristian Gog, joi, la Casa de Cultură a Studenţilor din Alba Iulia. Timp de mai bine de trei ore, spectacolul “Imposibilităţi” i-a ţinut în suspans în timp ce Cristian Gog „s-a jucat” cu minţile celor din sală şi i-a provocat să participe la sesiunile de metalism desfăşurate pe scenă.

Cristian Gog a declarat că are emoţii când se află în faţa publicului, mai ales în faţa spectatorilor din Alba Iulia, pentru că se simte mai apropiat de ei. Mentalistul a încercat pe cât posibil să influenţeze şi să citească gândurile celor prezenţi în sală. Telepatia, hipnoza sau ruleta rusească sunt doar câteva dintre numerele pe care Cristian Gog le-a prezentat, în spectacolul de mentalism 100%, oferit special, publicului albaiulian.

Chiar dacă numerele susţinute de mentalistul Cristian Gog au fost un mister, chiar şi pentru el, asta pentru că nu era sigur că spectatorii cred sau nu în imposibil.

Dovada că i-a impresionat şi că gândurile le-au fost citite s-a văzut şi pe feţele spectatorilor, care au rămas cu „gura căscată”. Dintr-o cutie închisă cu cheia, care era prinsă cu o sfoară deasupra cortinei, mentalistul a scos un cilindru. Acesta conţinea o hârtie, iar pe ea erau scrise gândurile spectatorilor, care au participat la numerele de mentalism. La finalul spectacolului, publicul s-a ridicat în picioare şi a aplaudat „imposibilităţile” mentaslistului Cristian Gog.

Camelia TOMA

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax