Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Schimb de clase şi predarea cheii la Colegiul Economic din Alba Iulia. Promoţia 2014 a avut ultima zi de dirigenţie

Publicat

elevi

Elevii claselor a XII-a, promoţia 2014, de la Colegiul Economic „Dionisie Pop Marţian” din Alba Iulia şi-au luat „la revedere” de la liceu, clasă, diriginte şi băncile din care patru ani au fost ascultaţi de profesori, au dat lucrări de control şi şi-au făcut prieteni noi. Începând cu ora 9.30, la Colegiul Economic a început tradiţionalul schimb de clase şi predarea cheii la clasa a XI-a. În curtea liceului, elevii au cântat „Gaudeamus” şi şi-au aplaudat profesorii preferaţi şi colegii olimpici, care au primit câte o diplomă din partea directorului Dan Anca şi a inspectorului adjunct al ISJ Alba, Marcela Dărămuş.

După patru ani de liceu, elevii de clasa a XII-a au predat cheia clasei colegilor mai mici, de clasa a XI-a. Miercuri, aceştia au avut şi schimbul de clase, cu elevii de XI-a, care le-au împodobit frumos sălile de curs.

Înainte de schimbul de clase, în curtea colegiului, directorul unităţii, Dan Anca şi inspectorul adjunct al ISJ Alba, Marcela Dărămuş au acordat diplome profesorilor, dar şi elevilor olimpici şi celor care au realizat bine cunoscutele firme de exerciţiu.

După terminarea acestui careu, în clasele de XII-a elevii îşi aşteptau în linişte diriginţii. A fost ultima oră de dirigenţie în care aceştia au avut ocazia să spună cum a fost „experienţa” de liceu în decursul celor patru ani care i-au petrecut alături de colegi şi de persoana care i-a coordonat în toţi aceşti ani.

La Colegiul Economic, tinerii din şase clase a XII-a au avut ultima zi de curs în sălile în care timp de patru ani au învăţat şi s-au bucurat alături de colegi.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax