Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Schimb de experienţă cu Israel. Inspectoratul de Poliţie şi ISU Alba au primit vizita unei delegaţii IPA

Publicat

O delegaţie IPA Israel, formată din 17 poliţişti din această ţară, a fost prezentă, joi la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean şi la cel al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Unirea” al judeţului Alba. Oamenii legii din cele două ţări au profitat de ocazie pentru un schimb de experienţă în domeniu.

Delegaţia IPA Israel a fost condusă de şeful Direcţiei de Investigaţii Criminale al Poliţiei Israeliene, chestor Segalovici Ioav, care efectuează o vizită oficială în judeţul Alba, în baza planului de schimburi bilaterale aprobat de conducerea IPA – Secţia Română.

Poliţiştii israelieni au fost primiţi de conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, iar în cadrul întâlnirii ce a avut loc au fost purtate discuţii cu privire la modul de organizare al poliţiei judeţene Alba, precum şi pe alte teme de interes comun. La final, poliţiştii au făcut schimb de obiecte simbolice.

Membrii delegaţiei israeliene au fost însoţiţi de reprezentanţi ai IPA Secţia Română, precum şi de reprezentanţi din cadrul IPA Regiunea 2 Alba.

Întâlnirea a reprezentat o bună ocazie pentru realizarea unui schimb de experienţă eficient şi un bun prilej pentru dezvoltarea unor relaţii de prietenie între poliţişti din judeţul Alba şi poliţişti din Israel.

Tot joi, la sediul ISU Alba, poliţiştilor israelieni le-a fost prezentată tehnica de intervenţie în situaţii de urgenţă. La finalul întâlnirii, cei prezenţi au asistat la un exerciţiu demonstrativ în curtea Detaşamentului de pompieri Alba Iulia, unde a fost simulat un accident rutier în urma căruia a izbucnit un incendiu, iar o persoană a rămas încarcerată.

Salvatorii au intervenit pentru acordarea primului ajutor medical de urgenţă, pentru salvarea victimei încarcerate şi stingerea incendiului. Pompierii militari au fost sprijiniţi de un echipaj al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Alba care au acţionat pentru restabilirea ordinii publice.

Pe tot parcursul vizitei, chiar dacă vremea nu a fost de partea delegaţiei israeliene, aceştia s-au declarat impresionaţi de tehnica de intervenţie, de cooperarea dintre structurile M.A.I., de ceea ce fac pompierii şi paramedicii şi şi-au exprimat mulţumirea pentru amabilitatea cu care au fost primiţi.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax