Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Schimb de generații la ISU Alba. 14 tineri au început stagiul, iar 3 pompieri au ieșit la pensie după 30 de ani de carieră

Publicat

Schimb de generații, astăzi la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Alba. Trei pompieri albaiulieni au trecut în rezervă, după peste 30 de ani de serviciu militar în slujba cetățenilor.

În aceeași zi 14 tineri elevi ai școlii de pompieri au început stagiul de pregătire.

”Colegii noștri, plt. adj. Sabău Daniel, plt. adj. Motogna Virgil Dorin și plt. adj. șef. Helerea Ovidiu au fost trecuți astăzi, în cadrul unui ceremonial militar, în rezervă cu drept la pensie.

Îi felicităm pentru modul în care au activat în toți acești ani și pentru devotamentul și profesionalismul de care au dat dovadă. Le dorim multă sănătate colegilor, o pensie cât mai lungă și le reamintim ca rămân parte activă din marea familie a pompierilor!”, au precizat reprezentanții ISU Alba.

”Iar fiindcă un capitol încheiat este întotdeauna precedat de un alt început, de astăzi 14 elevi ai Școlii de Pompieri și Protecție Civilă ,,Pavel Zăgănescu” Boldești vor începe stagiul de pregătire în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ,,UNIREA” al județului Alba.

Le urăm o carieră plină de satisfacții profesionale!”, au mai transmis sursele citate.

sursă: Facebook – ISU Alba

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax