Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: School Party şi elevi premiaţi, la Şcoala Gimnazială “Avram Iancu” din Alba Iulia

Publicat

Cu prilejul încheierii anului școlar, dascălii și elevii claselor V-VII de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” au participat joi, 14 iunie, la festivitatea de premiere care s-a desfășurat la Restaurantul Mercur din Alba Iulia.

Festivitatea a debutat cu un mesaj din partea directorului școlii, prof. Elena Ignat, care i-a felicitat pe elevi pentru rezultatele obținute în acest an școlar. Elevii, însoțiți de părinți și de bunici, au așteptat cu emoție în suflet momentul acordării premiilor de către diriginți. În cadrul acestui eveniment, au fost premiați și elevii care s-au remarcat prin rezultatele deosebite obținute la olimpiadele și concursurile școlare desfășurate în  2018.

De asemenea, în semn de recunoaștere a performanței școlare, toți elevii școlii cu rezultate excepționale la învățătură au fost recompensați cu boxe portabile, căști, semne de carte, baloane și dulciuri.

Festivitatea de premiere s-a încheiat cu o petrecere dedicată elevilor care a devenit deja o tradiție a Școlii „Avram Iancu”, evenimentul School Party ajungând în acest an la a cincea ediție.

Petrecerea a fost animată de elevul Andrei Șerban din clasa a VI-a B, calificat la concursul Vocea României Junior și de talentata interpretă Carla Anghel, elevă în clasa a VI-a A, care i-au încântat pe colegii lor cu câteva piese din repertoriul internațional. Muzica, dansul, masa festivă și tortul au fost ingredientele unei petreceri reușite. Toți elevii s-au bucurat de aceste clipe minunate, au dansat și au cântat, atmosfera fiind una de vacanță.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax