Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: “Şcoala altfel”, cu elevi de la Colegiul Tehnic “Apulum” din Alba Iulia, la Căminul pentru vârstnici

Publicat

Elevi de la Colegiul Tehnic „Apulum” Alba Iulia au făcut o surpriză plăcută, săptămâna trecută, pensionarilor de la la Căminul pentru Persoane Vârstnice din oraş.

În cadrul Proiectului „Frumuseţea din mâinile şi sufletul nostru” derulat în săptămâna „Şcoala Altfel”, elevi de la specializarea Coafor stilist, însoţiţi de cadre didactice s-au deplasat la Căminul pentru Persoane Vârstnice Alba Iulia unde au fost realizate activităţi de tuns, coafat, manichiură, machiaj şi socializare, transmit reprezentanţi ai colegiului.

Astfel, “părinţii şi bunicii noştri de la cămin au avut ocazia să-şi pregătească estetic ţinuta pentru întâmpinarea Sărbătorilor Pascale, iar elevii să conştientizeze importanţa voluntariatului în viaţa socială şi în alegerea carierei”, potrivit surselor citate.

Atenţia acordată de către cei tineri, posibili nepoţi, a adus fericire pe chipurile celor de la Căminul pentru Persoane Vârstnice, care au fost răsfăţaţi pentru câteva ore.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax