Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: „Şcoala Altfel” cu jandarmi din Alba. Liceenii de la „Alexandru Domşa” au aflat detalii despre cariera militară

Publicat

scoala altfel jandarmi

Elevi de la Colegiul Tehnic „Alexandru Domșa” din Alba Iulia au aflat de la jandarmi avantajele carierei militare şi au avut ocazia să vadă echipamentul şi armamentul acestora.

Jandarmeria Alba a continuat acțiunile în unităţi de învăţământ din județul Alba cu ocazia săptămânii „Școala altfel”, la Colegiul tehnic „Alexandru Domșa”.

scoala altfel jandarmi

Comandantul detașamentului 1 Jandarmi Mobil a explicat liceenilor aspecte de interes privind prevenirea faptelor antisociale și modul în care acționează jandarmii la diferite situații specifice, transmit reprezentanţii instituţiei.

elevilor le-a fost prezentată o parte din dotarea Jandarmeriei – echipament și armament, dar și principalele caracteristici ale acestora.

În cadrul aceleiași acțiuni, liceenilor li s-au prezentat avantajele carierei militare, criteriile de admitere într-o instituție militară și oportunitățile de avansare în domeniul militar.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax