Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: „Școala Altfel”, la Clubul Copiilor Aiud. Ateliere de creație, pictură și grafică pe teme de primăvară și recitaluri muzicale

Publicat

IMG_1612 Clubul Copiilor Aiud a desfășurat luni, 18 aprilie, diferite activități în cadrul programului „Școala Altfel”. În cadrul evenimentului au fost implicați copiii înscriși în cadrul cercurilor, dar și elevi de la Colegiul Național „Titu Maiorescu” și Școala Generală cu clasele I-VIII „Axente Sever”.

Activitățile s-au desfășurat pe ateliere, confecționând coșulete de Paște, mascote de primăvară, pictură și grafică pe teme de primăvară, precum și o multitudine de desene pe asfalt. De asemenea, copiii din cadrul cercului de muzică au susținut un recital, interpretând piese de muzică rock, jazz și muzică populară.

Evenimentul de luni a fost încheiat cu o horă în care s-au prins toți copiii participanți la cercuri.

„Considerăm că a fost un bun prilej de a ne populariza activitățile desfășurate în cadrul cercurilor de la Clubul Copiilor, activități gratuite pentru toți copiii doritori din oraș”, au transmis reprezentanții Clubului Copiilor Aiud.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax