Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: „Școala Altfel”, la Colegiul Militar „Mihai Viteazul”. Elevii au primit vizitele colegilor din județ

Publicat

În cadrul proiectului „Armata – o şcoală altfel”, desfăşurat în săptămâna „Școala Altfel – Să ştii mai multe, să fii mai bun”, Colegiul Militar Liceal “Mihai Viteazul” a fost luat „cu asalt” de elevi de la școlile din Alba, dornici să descopere câteva din „tainele uniformei albastre”.

Zece elevi ai Colegiului Militar Liceal „Mihai Viteazul” din Alba Iulia, membri ai cercului de jurnalism, au fost, pentru câteva zile, ghizii colegilor lor din județ. De la clasa zero, până la clasa a VIII-a, sute de elevi de la școlile din Alba Iulia și Petrești s-au înghesuit să treacă pragurile liceului, în cadrul săptămânii „Școala Altfel”, dornici să alfe câteva din secretele carierei militare.

Astfel, elevii de la Liceul Militar au fost încântaţi să răspundă întrebărilor tinerilor oaspeţi, unii viitori candidaţi pentru admiterea în colegiu, să-şi prezinte programul zilnic, rezultatele, reuşitele, dar şi responsabilităţile.

Din programul fiecărei zile a proiectului a făcut parte un exerciţiu demonstrativ, cu elemente specifice, însuşite în cadrul orelor de pregătire militară.

„Ne-au vizitat aproape 400 de elevi de gimnaziu din Alba Iulia şi Petreşti, aceştia fiind impresionaţi de ceea ce au descoperit aici”, au declarat reprezentanții Colegiului Militar.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax