Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Școală de vară pentru 125 de copii, la Alba Iulia. Jocuri, ateliere de creație și activități sportive cu socio-animatori

Publicat

Până în 15 august, 125 de copii participă la Școala de vară organizată de Parohia Ortodoxă „Cuvioasa Paraschiva” din Alba Iulia.

Copiii, cu vârste cuprinse între 5-15 ani petrec o parte din zi într-un mod creativ și distractiv, sub coordonarea unei echipe de 20 de socio-animatori, alcătuită din profesori, studenţi şi liceeni.

Prin acest proiect, ajuns la a VI-a ediție, organizatorii doresc să contribuie la completarea orizontului de cultură spirituală şi să asigure un mediu propice exersării şi cultivării aptitudinilor şi a capacităților personale.

Programul a fost alcătuit în funcție de profilul și vârsta participanților și a constat din: rugăciunea de dimineaţă, povestioare creştine cu un bogat conţinut educativ, jocuri de dezvoltare personală, de comunicare şi de team-building, concursuri, atelier de creaţie, ateliere de desen, de pictură şi de îndemânare, curs de prim ajutor, karaoke, enciclopedia domestică, activități sportive și recreative în aer liber (Parcul de aventură, Clubul sportiv Sendy Club şi riviera râului Ampoi) și în Sala de sport a Liceului Tehnic Alexandru Domşa, tir cu arcul şi repetiţii pentru concertul de pricesne închinat Maicii Domnului din data de 15 august, transmite preot Florin-Spiridon Croitoru.

La buna desfășurare a Școlii de vară au contribuit cei doi preoţi ai bisericii și 20 de voluntari.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax