Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Școala Gimnazială „Vasile Goldiș” din Alba Iulia a sărbătorit „Ziua limbilor moderne”. Expoziții, prezentări și schimburi de experiență

Publicat

jjjEste deja o tradiție pentru Școala Gimnazială „Vasile Goldiș” din Alba Iulia să sărbătorească  Ziua limbilor moderne, marcată în fiecare an în 26 septembrie. În acest context, luni și marți  s-au derulat o serie de activități în biblioteca școlii: expoziție de postere realizate în mai multe limbi, prezentări power point, expoziție de obiecte adunate din diferite colțuri ale lumii, prezentarea unei scenete în limba engleză, schimb de experiență profesor-profesor, profesor-elev, elev-elev, prezentarea unui tur imaginar al mai multor orașe de pe harta Europei.

Proiectul a avut ca obiective, pentru elevi, îmbogățirea universului de cunoaștere, dezvoltarea și cultivarea creativității, îmbogățirea cunoștințelor de limbă străină, dezvoltarea interesului pentru cultura și civilizația altor țări, educarea abilităților de a comunica într-o limbă străină.

Din echipa de proiect au făcut parte: Raluca Zbutea ,Emilia Stăncescu, Daniela Gherghinescu , (profesori de limba engleză),Liana Muntean  (profesor limba franceză), Floare Lăncrănjan -profesor de geografie-colaborator, Gianina Barb  – bibliotecar.

Rolul școlii în învățarea limbilor străine depășește actul de predare în sine și implică mai mult decât doar pe profesorii acestor discipline. În zilele noastre, școlile trebuie să îi pregătească pe copii să facă parte dintr-o societate deschisă altor culturi, în care ei pot veni în contact cu persoane din multe țări și cu tradiții diferite.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax