Connect with us
Publicitate

CÂMPENI

FOTO Scutul Pădurii: Camion încărcat cu cherestea fără documente de proveniență, depistat de polițiști la Albac

Publicat

Polițiștii din Câmpeni au confiscat 12 metri cubi de cherestea care era încărcată într-un camion aflat într-o parcare pe DN 75. Posesorul acestuia nu a putut prezenta documente legale pentru încărcătură.

Potrivit IPJ Alba, la data de 16 ianuarie 2021, polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Câmpeni, în timp ce acționau pe raza comunei Albac împreună cu silvicultorii din cadrul Ocolului Silvic Horea Apuseni, într-o parcare situată pe DN 74, au depistat un camion încărcat cu 12 metri cubi de cherestea, pentru care posesorul, un bărbat de 26 de ani, din comuna Albac, nu a putut prezenta documente legale de proveniență.

Întreaga cantitate de material lemnos a fost confiscată, iar bărbatul a fost sancționat contravențional, conform art. 19 din Legea 171/2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax