Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Se construieşte reţeaua de alimentare cu apă potabilă în Ampoiţa. Detalii de la Primăria Meteş

Publicat

De anul viitor, peste 650 de locuitori din Ampoița, comuna Meteş vor beneficia de apă la robinet. Au început lucrările pentru introducerea reţelei de alimentare cu apă potabile în localitate.

Investiția se realizează din fondul de investiții aflat la dispoziția Asociației Apa Alba, contribuția Primăriei Meteș și aportul Consiliului Județean Alba, până în prezent fiind alocați 450.000 de lei.

Lucrările se realizează prin foraj, astfel structura și calitatea asfaltului nu vor fi afectate, precizează reprezentanţii Primăriei Meteş.

“A fost imperios necesară introducerea apei potabile în localitatea Ampoița, având în vedere că, în multe locuri din zonă, apa nu este în parametri. În cursul anului 2018 se va finaliza și proiectul pentru introducerea apei pe Valea Meteșului, și aici avem o problemă, apa este tot mai puțină în fântâni. Însă ce mă bucură este faptul că, proiect cu proiect şi cu pași mărunți dar siguri, aducem comuna Meteș acolo unde îi este locul”, a spus primarul Dan Cosmin Opruţa.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax