Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Se prefăcea că este șchiop pentru a stârni mila oamenilor. Cerșetor din Blaj, amendat de polițiștii din Alba Iulia

Publicat

3 Marți în jurul orei 16:00 o patrulă a Poliției Locale Alba Iulia l-a surprins pe numitul V.D. în vârstă de 24 de ani, domiciliat în municipiul Blaj, în timp ce apela în mod repetat la mila oamenilor pe B-dul Transilvaniei. Acesta avea piciorul drept în ghips și se deplasa cu ajutorul unor cârje, stârnid astfel mila cetățenilor.

Polițiștii locali nu s-au lăsat păcăliți de ,,handicapul’’ tânărului și l-au condus la sediul poliției locale, unde după desfacerea bandajului de pe glezna piciorului, V.D. a recunocut faptul că nu suferise nicio luxație sau fractură și că se deghizase pentru a cerși.

Numitul V.D. a fost sancționat contravențional conform art.2, pct.3 din Legea 61/1991 republicată cu amendă în valoare de 100 lei.

Poliția Locală Alba Iulia face un apel către locuitorii municipiului să nu se mai lase impresionați și să nu mai încurajeze cerșetoria.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax