Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Secretarul adjunct al NATO, Mircea Geoană, cu bicicleta la Ciugud, pe Via Transilvanica. Cu cine s-a întâlnit

Publicat

Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, se află duminică la Ciugud, cu bicicleta. Potrivit reprezentanților primăriei, acesta a dorit să vadă Via Transilvanica și a parcurs cu bicicleta un tronson din acest traseu turistic.

”La Ciugud, ne bucurăm mereu când suntem vizitați de oaspeți de seamă, chiar și când vizita ne ia puțin prin surprindere.

A avut o scurtă întâlnire (la monumentul Via Transilvanica de la Ciugud) cu inițiatorii acestui proiect, cu primarul Gheorghe Damian și cu președintele CJ Alba, Ion Dumitrel, iar apoi a continuat traseul spre Alba Iulia.

Mircea Geoană se alătură astfel personalităților care promovează Via Transilvanica în țară și în străinătate” au scris pe Facebook, reprezentanții administrației locale.

Mircea Geoană s-a aflat timp de două zile în vizită în Transilvania, la Cluj-Napoca pentru a participa la TIFF şi pentru alte activităţi, iar în funcţia oficială de la NATO a vizitat baza de la Câmpia Turzii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax