Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Secretarul de stat din MApN, Otilia Sava, în vizită la Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia

Publicat

DSCN4161La începutul lunii aprilie, cei peste 400 de elevi ai Colegiului Național Militar ,,Mihai Viteazul” din Alba Iulia au participat la întâlnirea cu secretarul de stat din Ministerul Apărării Naționale, Otilia Sava.

„Această vizită ne-a onorat și ne-a încântat, prin lecția de patriotism predată cu multă pasiune și multă dragoste de către doamna secretar de stat, lecția fiind o adevărată întoarcere în trecut, în istorie, o rearanjare a valorilor și o întâlnire cu modelele de viață, veteranii de război ai României”, au transmis reprezentanții colegiului albaiulian.

A fost o întâlnire cu o mare încărcătură emoțională, motivațională, din suflet pentru atâtea suflete. Au fost felicitați primii doi elevi cu cea mai mare medie, eleva caporal Teodora Grecu și elevul fruntaș Alexandru Bodea.

A urmat briefingul de informare la care au participat șefii de compartimente și cadrele didactice responsabile de arii curriculare.

La final, secretarul de stat a vizitat colegiul şi a lăsat câteva rânduri în cartea de onoare:

„Calde mulțumiri domnului comandant și profesorilor colegiului pentru înaltul profesionalism și dăruirea în educarea tinerilor militari, pentru sufletul și dragostea cu care zidesc conștiințe … Fără dragoste de oameni și de țară nu avem nimic, cu atât mai mult astăzi, când asistăm la o continuă erodare a valorilor, a motivelor care ne leagă, a cauzelor pentru care ar trebui să luptăm împreună. Vă mulțumesc pentru efortul de a sădi în fiecare zi o faptă …”


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

ACTUALITATE

Cardurile bancare ar putea fi înlocuite cu un nou sistem de plăţi. Care sunt variantele

Publicat

card credit

Cardurile de credit ar urma să fie înlocuite cu alt sistem de plată. Este vorba despre transferuri de bani digitale, prin intermediul telefoanelor inteligente sau al altor dispozitive, fără comisioane sau unele reduse. Cardurile de credit este că nu sunt 100% sigure, fraudele de acest fel fiind dese. De asemenea, deţinătorii de carduri nu sunt […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

ACCIDENT la Miceşti. O maşină a intrat într-un stâlp de la reţeaua electrică. Zeci de locuinţe au rămas fără curent

Publicat

politie

Un accident rutier s-a petrecut marţi seara în Miceşti. Un autoturism a lovit un stâlp de reţea electrică, iar ulterior a întreruptă alimentarea cu energie în mai multe zone din Alba Iulia şi Miceşti. Întreruperi de curent au fost semnalate în zone ca Bulevardul Revoluţiei din Cetate sau Calea Moţilor. Din primele date, un şofer […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Un bărbat a decedat după, prins sub pământ pe un șantier din Benic. Intervenție dificilă, de 6 ore, a pompierilor

Publicat

colaj pompieri

Un accident de muncă a avut loc marți în jurul orei 15.30, în localitatea Benic. Un bărbat care efectua lucrări la rețeaua de canalizare din localitate a fost prins sub un mal de pământ. Pentru salvarea acestuia au intervenit pompierii din Alba Iulia. UPDATE: ISU Alba a precizat că la ora 20.50, pompierii au reuşit […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Klaus Iohannis, „aproape hotărât” să declanşeze referendum în ziua votului pentru europarlamentare

Publicat

presedintele klaus iohannis

Klaus Iohannis a declarat, marţi, că este „aproape hotărât” să convoace un referendum pe 26 mai, în ziua alegerilor europarlamentare. Acesta susţine că este nevoie de o analiză profundă, una care de altfel a și început la Palatul Cotroceni. „Suntem într-o perioadă foarte importantă în care trebuie să consolidăm ceea ce am câștigat, faptul că […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate