Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Secretarul de stat din MApN, Otilia Sava, în vizită la Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia

Publicat

DSCN4161La începutul lunii aprilie, cei peste 400 de elevi ai Colegiului Național Militar ,,Mihai Viteazul” din Alba Iulia au participat la întâlnirea cu secretarul de stat din Ministerul Apărării Naționale, Otilia Sava.

„Această vizită ne-a onorat și ne-a încântat, prin lecția de patriotism predată cu multă pasiune și multă dragoste de către doamna secretar de stat, lecția fiind o adevărată întoarcere în trecut, în istorie, o rearanjare a valorilor și o întâlnire cu modelele de viață, veteranii de război ai României”, au transmis reprezentanții colegiului albaiulian.

A fost o întâlnire cu o mare încărcătură emoțională, motivațională, din suflet pentru atâtea suflete. Au fost felicitați primii doi elevi cu cea mai mare medie, eleva caporal Teodora Grecu și elevul fruntaș Alexandru Bodea.

A urmat briefingul de informare la care au participat șefii de compartimente și cadrele didactice responsabile de arii curriculare.

La final, secretarul de stat a vizitat colegiul şi a lăsat câteva rânduri în cartea de onoare:

„Calde mulțumiri domnului comandant și profesorilor colegiului pentru înaltul profesionalism și dăruirea în educarea tinerilor militari, pentru sufletul și dragostea cu care zidesc conștiințe … Fără dragoste de oameni și de țară nu avem nimic, cu atât mai mult astăzi, când asistăm la o continuă erodare a valorilor, a motivelor care ne leagă, a cauzelor pentru care ar trebui să luptăm împreună. Vă mulțumesc pentru efortul de a sădi în fiecare zi o faptă …”


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

EVENIMENT

Angajări MApN: Peste 100 de posturi scoase la concurs. Care sunt pozițiile vizate

Publicat

armata militari

Ministerul Apărării Naționale anunță demararea procedurilor de ocupare prin concurs a peste 100 de posturi de cercetători, medici, biologi, biochimiști, farmaciști și ingineri în cadrul Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino”. Aceste posturi au fost prevăzute în baza strategiei de dezvoltare și relansare a Institutului, aprobată de la începutul acestui an de ministrul apărării naționale, […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Atenționare meteo: Ploi torențiale, descărcări electrice, vijelii și grindină până la ora 23.00. Zonele vizate

Publicat

furtuna alba

Administrația Națională de Meteorologie informează că sâmbătă vor fi condiții de vreme rea în mai multe zone din țară. De la ora 13.00 până la ora 23.00, vor fi perioade cu averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, vijelii și grindină. Astfel de fenomene se vor semnala […]

Citește mai departe
Publicitate

ADMINISTRATIE

FOTO: Piaţa Artiştilor la Alba Iulia. Alte patru trăsuri de epocă vor fi amplasate în Cetatea Alba Carolina

Publicat

trasuri amplasament cetate

În Cetatea Alba Carolina, în apropierea noului „pod de sticlă” ar urma să fie amenajată o nouă zonă de interes turistic. Vor fi amplasate noi tonete-trăsuri la care albaiulienii şi turiştii vor găsi suveniruri, obiecte de artizanat şi de artă, locaţia devenind o „piaţă a artiştilor”. Proiectul de aprobare a documentaţiei de urbanism intră la […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Star Assembly Sebeș: Peste două milioane de cutii de viteză 9G-Tronic, fabricate în România (P)

Publicat

hala daimler

Star Assembly, subsidiara de la Sebeș a concernului german Daimler, a atins un prag remarcabil în istoria transmisiei 9G-Tronic în România: peste 2.000.000 de unități de la startul producției. Fiind prima cutie automată în nouă trepte din lume, 9G-Tronic a fost lansată în anul 2013 în Germania și este produsă oficial în România din 2016, […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate