Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Secţie de dermatologie, amenajată în centrul oraşului Alba Iulia. Va fi deschisă în sediul compartimentului de boli contagioase

Publicat

Unul dintre proiectele de pe ordinea de zi a şedinţei de săptămâna aceasta a Consiliului Judeţean Alba prevede trecerea din domeniul public în domeniul privat al judeţului Alba a unor construcţii aparţinând secţiei de boli contagioase, în vederea demolării. În incintă va fi amenajată secţia de dermatologie a Spitalului Judeţean Alba.

Imobilul în cauză este în municipiul Alba Iulia, pe strada Decebal nr. 20 şi găzduieşte Secţia de Boli Infecţioase din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba. Acţiunile de demolare a unor construcţii aparţinând acestui imobil sunt necesare pentru amenajarea curţii.

Potrivit proiectului de hotărâre a CJ, imobilul „Construcţii şi teren aferent în care îşi are sediul Secţia Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba Iulia, situat pe str. Decebal nr. 20 a fost cuprins în inventarul bunurilor ce aparţin domeniului public al judeţului Alba, format din clădirea Spitalului Contagioase (parter plus 2 etaje), cu suprafaţa construită de 571,88 mp, clădiri anexe, cu suprafaţă construită totală de 220 mp, garduri şi împrejmuiri şi teren aferent de 1.503 mp.”

Acesta se află în administrarea Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba, printr-un contract de administrare încheiat cu Consiliul Judeţean Alba.

Spitalul Judeţean de Urgenţă solicită demolarea clădirilor anexe, motivând că nu se mai justifică prezenţa acestora, pentru că mai sunt folosite potrivit destinaţiei, sunt în stare de avansată de degradare şi au durata de funcţionare depăşită. Este vorba despre clădirea Rontgen, magazie şi gheretă portar, construite în perioada 1958-1967 şi cu o valoare de inventar 10,42 lei.

 


Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. NEpatriot

    luni, 23.07.2012 at 14:22

    Si cu Cotutiu cum ramane?

  2. halvaiulean

    luni, 23.07.2012 at 14:38

    Sa va fie fara suparare dar pozele pe care le-ati postat sunt facute la fosta clinica de oftalmologie de pe strada N. Titulescu, cladire ce apartine fostului om de afaceri Cofutiu Dan. Cladirea se afla in pragul demolarii alaturi de cladirea lu’ Cristalll Soft, in locul lor in planul urbanistic fiind un teatru si un bloc de locuinte! Sau poate… s-a razgadit Don HAVA?

    • moderatorul de serviciu

      luni, 23.07.2012 at 15:25

      Ne cerem scuze. Am rectificat

  3. halvaiulean

    luni, 23.07.2012 at 15:01

    Cu placere!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax