Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Cum arată noul sediu al Poliției din Meteș. Ansamblu modular cu design modern, realizat pe structură metalică

Publicat

Postul de Poliție din comuna Meteș are un nou sediu, un ansamblu modular cu un design modern, realizat pe structură metalică.

Acesta este dotat cu aparate de aer condiționat, convectoare electrice și grup sanitar. Construcția ar urma să fie dată în funcțiune în perioada următoare. 

Inspectoratul de Poliție al Județului Alba a lansat în luna august 2021, în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP), o licitație pentru furnizarea a cinci ansamble modulare din structură metalică cu destinație Post de Poliție.

Valoarea totală estimată este între 113.445,38 și 567.226,9 de lei, fără TVA.

Proiectul prevede în prima fază dotarea Postului de Poliție Meteș cu un ansamblu modular, urmând ca mai apoi, în funcție de resursele financiare alocate în acest sens, să fie dotate alte patru posturi de poliție din județ.

Se urmărește astfel îmbunătățirea condițiilor de muncă și asigurarea acestora la un nivel minimal din punct de vedere igienico-sanitar pentru personalul care își desfășoară activitatea în cadrul respectivelor subunități de poliție.

În prezent, mare parte din clădirile situate în mediul rural ce au destinaţia de post poliţie se află într-o stare avansată de degradare cauzată de trecerea timpului şi vechimea acestora.

Aceste construcţii sunt oricum necorespunzătoar, iar modernizarea lor ar necesita lucrări de intervenţie complexe ce nu s-ar justifica din punct de vedere tehnico – economic.

Ansamblul modular propus prin proiect este alcătuit din containere metalice și are dimensiunile de 5,3 – 6 metri lungime, 8 – 9 metri lățime și 2,5 metri înălțime utilă.

Ferestrele exterioare, ușa de acces în ansamblul modular și fațada vitrată sunt prevăzute cu gratii/grilaje metalice cu ochiuri de 15 cm, realizate din bare de oțel pline, de minim 8 mm.

Fiecare ansamblu modular din structură metalică cu destinație – Post de Poliție are ca și dotări minime:

  • două aparate de aer condiționat de 12.000 BTU
  • cinci convectoare electrice de 2 kW
  • grup sanitar echipat cu lavoar ceramic, vas WC, oglindă sanitară, port hârtie și port prosop
  • boiler electric – 10 litri

Urmăriți știrile Alba24.ro și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Petru

    marți, 04.01.2022 at 13:25

    Cârlig și la remorcă.Drumuri bune !!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax