Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

(UPDATE) FOTO: Sediul Clubului Sportiv „Unirea” Alba Iulia a fost prădat de hoți. Infractorul a luat o cameră foto și un laptop

Publicat

Clubul Sportiv „Unirea” Alba Iulia a fost prădat de hoți, luni noaptea. Potrivit angajaților CS „Unirea”, infractorul ar fi intrat pe geamul de la baie și a întors pe dos întreg sediul clubului sportiv, în speranța că va găsi bani sau alte obiecte de valoare.

Cel care a pătruns nu a găsit nimic de valoare și nu a dorit să plece cu mâna goală, astfel că acesta a sustras un laptop și un aparat foto marca „Canon”.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au luat amprente, iar cercetările continuă până la identificarea făptașului. „În loc să vină banii din alte părți, suntem prădați, noi, care abia reușim să fim pe un făgaș normal din punct de vedere sportiv”, a declarat scurt Nicolae Nistor, directorul CS „Unirea” Alba Iulia.

Poliția  confirmat producerea evenimentului, dar nu a putut oferi mai multe detalii cu privire la cele petrecute, deoarece cercetările sunt în desfășurare.

Vă prezentăm mai jos comunicatul de presă venit din partea IPJ Alba:

„În dimineaţa zilei de 18.09.2012 Poliţia municipiului Alba Iulia a fost sesizată despre faptul că în noaptea de 17/18.09.2012, persoane necunoscute au pătruns în incinta unui club sportiv din localitate, de unde  au sustras mai multe bunuri.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului, poliţiştii din echipa operativă, constituită la nivelul Poliţiei municipiului Alba Iulia, a constatat uşa de acces nu prezintă urme de forţare, intrarea suspecţilor în sediul clubului putând fi efectuată pe geamul de la baie lăsat deschis.

Din incinta sediului clubului, se reclamă furtul unui laptop, a unei camere foto digitală şi o pereche de încălţăminte tip sport şi în valoare totală de 5.000 lei.

În cauză s-a întocmit un dosar penal în care poliţiştii efectuează cercetări pentru identificarea autorilor, stabilirea împrejurărilor comiterii furtului şi cercetarea acestora sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, faptă prevăzută de art. 208-209, al. 1, lit. ,g şi i din Codul Penal.”

FOTO: Cosmin NISTOR

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax