Contacteaza-ne si pe
Publicitate

BLAJ

FOTO: Sediul Primăriei Blaj a fost modernizat. Investiție de 2 milioane lei pentru funcționari și cetățeni

Publicat


Primăria Blaj beneficiază de un sediu ultramodern, după finalizarea lucrărilor de reabilitare, ce au durat opt luni. Investiția a fost de aproximativ două milioane de lei. Luni a avut loc o mică ceremonie de reinaugurare a sediului Primăriei Blaj din Piața 1848, nr. 16.

„Am reușit să aducem și Primăria Blaj la nivelul european pe care ni-l dorim pentru orașul nostru, un obiectiv firesc de altfel pentru această comunitate. Au fost lucrări ample pentru că, practic, a fost o reabilitare completă a interiorului clădirii.

Pe de o parte este vorba de imaginea orașului, având în vedere că această clădire este situată în inima Blajului, iar pe de altă parte era și normal să le creăm angajaților din administrația locală condiții de cel mai înalt nivel, pentru a-și putea desfășura activitatea la standardul așteptat.

Nu în ultimul rând, cetățeanul care intră în Primărie trebuie să găsească acest loc primitor și confortabil, în care respectul față de plătitorul de taxe să se simtă la tot pasul. Sper, în consecință, ca începând de astăzi, să crească la Blaj calitatea și eficiența actului administrativ”, a declarat primarul municipiului Blaj, Gheorghe Valentin Rotar.

Reabilitarea interioară a sediului Primăriei Municipiului Blaj a constat în mai multe lucrări.

Au fost înlocuite toate pardoselile din marmură pe holuri și coridoare, au fost desfăcute pardoselile din parchet laminat și stratul suport, fiind turnate șape de egalizare.

Au fost refăcute finisajele pereților și corectate neregularitățile existente (placarea pereților cu plăci din gipscarton). S-au realizat pardoseli din PVC, trafic intens, plinte PVC tip scafă profil terminal.

Au fost refăcute pardoselile în spațiile de circulație comune, scări, holuri, cu piatră naturală și înlocuite ușile interioare.

A fost refăcută în totalitate instalația electrică (iluminat, prize, curenți slabi) prin montarea aparatelor pe stâlpișori și realizate tavanele false care să permită mascarea tubulaturilor de climă și ventilație.

Au fost montată instalație de climatizare pe timp de vară și extins grupului sanitar de la etaj.

A fost înlocuită întreaga rețea de încălzire, inclusiv caloriferele și realizată rețeaua pentru sistemul de securitate, antiefracție, precum și cea de alarmare la incendiu.

Toate birourile au fost dotate cu mobilier nou.


Vezi cele mai interesante video Alba24.ro


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Raducu

    marți, 22.10.2019 la 09:53

    Dragut sediul. Ne puteti spune cine l-a facut si cat a costat?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

EVENIMENT

Primele taxiuri hibrid vor circula pe străzile din Alba Iulia. ”Florea Taxi” se orientează spre transport ”verde”

Publicat

În Alba Iulia vor circula din această lună 5 taxiuri hibrid. Mașinile aparțin companiei Florea Taxi, elementul distinctiv fiind logoul verde cu care acestea sunt inscripționate, au anunțat reprezentanții companiei. În viitor numărul acestor mașini urmează să crească, iar flota va include chiar și autoturisme integral electrice. Taxiurile vor fi folosite atât pentru cursele în […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

DEFILARE MILITARĂ: Transportoare Piranha, elicoptere, avioane și peste 1.000 de militari de Ziua Națională, la Alba Iulia

Publicat

parada

Ceremonialul militar de la Alba Iulia, de 1 Decembrie 1918, se anunță la fel de spectaculos precum a fost cel de anul trecut, adică de Centenar, cel puțin așa reiese din declarațiile reprezentanților Diviziei 4 Infanterie Gemina, care se ocupă de organizarea acesteia în Capitala Marii Uniri. Albaiulienii și vizitatorii orașului de Ziua Națională vor […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Cum arată Promenada, noul Mall deschis joi la Sibiu. Magazinele, luate cu asalt din prima zi

Publicat

Noul mall de la Sibiu, construit pe un teren de peste 4 hectare, printr-o investiție de aproximativ 100 de milioane de euro, a fost inaugurat joi. Magazinele au fost luate cu asalt de sibieni și întreaga zonă s-a blocat din cauza aglomerației. Fondul sud-african de investiții NEPI Rockcastle, unul dintre cei mai activi dezvoltatori de […]

Citește mai departe
Publicitate

EDUCAȚIE

Câțu: Salariile profesorilor vor crește la 1 ianuarie 2020 și la 1 septembrie 2020 până la nivelul grilei de salarizare din 2022

Publicat

Ministrul Finanțelor, Florin Câțu, a declarat în prima conferință de presă de la preluarea mandatului că în privința salariilor profesorilor actuala legislație va fi pusă în aplicare. Ministrul a răspuns astfel unor întrebări din partea jurnaliștilor, dacă salariile cadrelor didactice vor crește anul viitor așa cum este prevăzut în OUG 114/2018, având în vedere că […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate