Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

FOTO Senator USR: Noaptea minții. Au sosit testele de salivă în școli, fără instrucțiuni, fără prospect

Publicat

Senatorul USR, Ștefan Pălărie atrage atenția că testele care sosesc în școli nu vin ambalate individual și nu sunt însoțite de prospect și nici de instrucțiuni. 

Acesta a afirmat vineri seara, într-o postare pe Facebook, că toți profesorii trebuie să găsească soluții pentru asamblarea kiturilor sanitare.

„În seara asta (n.r. vineri seara) sau mâine domnul ministru Sorin Mihai Cimpeanu va ieși triumfător la toate televiziunile să anunțe satisfăcut că testele au sosit în școli.

Ceea ce va omite să spună, vă spun eu. Astăzi seara la ora 18:30 au sosit în școli testele de salivă mult promise. În niște cutii mari de carton în care se găsesc 50 de bețișoare într-o pungă, 50 de căpăcele într-o pungă, 50 de flacoane într-o pungă, 50 de pliculețe cu substanță într-o pungă. Făra instrucțiuni, fără prospect. Noaptea minții!!!!

Ordinul este ca joi toți copiii din școală să primească câte un test de salivă aplicat. Profesorii trebuie să găsească soluții ca din seturi de batjocură de 50 de căpăcele și alte ingrediente să asambleze kituri unitare complete”, a scris senatorul, pe pagina de Facebook.

sursa, foto: Ștefan Pălărie (Facebook)

Urmăriți știrile Alba24.ro și pe Google News.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Rusinea

    sâmbătă, 27.11.2021 at 18:32

    Noaptea mintii a fost cand poporul a votat inconstient pe prostii care au facut scoala la nici o frecventa !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax