Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Sens giratoriu atipic, pe strada Tudor Vladimirescu din Alba Iulia. Proiect în Consiliul Local

Publicat

Un nou sens giratoriu ar putea să fie amenajat în curând, pe strada Tudor Vladimirescu din municipiul Alba Iulia. Proiectul este prevăzut într-o documentație ce vizează extinderea centrului comercial Alba Mall, aflată pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local de vineri, 28 septembrie.

Potrivit documentului, pe amplasamentul dat se propune extinderea complexului comercial existent pe parcela domeniu privat al Primăriei Alba Iulia și concesionată, amenajarea unui sens giratoriu pentru fluiditatea traficului din fața centrului comercial pe domeniul public la strada Tudor Vladimirescu și amenajarea unei parcări pe o parcelă privată. Extinderea se va realiza pe partea de Nord cu un regim de înălțime P+1 și pe latura de Vest cu un regim de înălțime P.

Accesul în spațiile extinse din partea de Nord se va realiza din interiorul centrului comercial și din exterior din parcarea propusă în proiect. Accesul în spațiile extinse din partea de Vest se va realiza din exteriorul centrului comercial, lângă accesul principal, din parcarea existentă.

Sensul giratoriu se propune pentru a se realiza fluidizarea traficului rutier.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. G dj

    sâmbătă, 22.09.2018 at 10:30

    In Alba Iulia aproape toate sensurile giratorii sunt atipice. De aceea avem ziua si accidentul.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax