Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

FOTO: SENS GIRATORIU nou, pentru zona Kaufland, la Alba Iulia. Cum va fi reorganizată circulația pe Calea Moților

Publicat

Primăria Alba Iulia transmite precizări despre proiectul de reorganizare a circulației în dreptul magazinul Kaufland și viitorului fast-food McDonalds de la Alba Iulia. Se va extinde cuplarea străzii Detunata la Calea Moților, prin asigurarea razelor de viraj pentru autovehicule.

Având în vedere faptul că investiția lanțului de restaurante McDonald`s a intrat în faza de aprobare a documentației de urbanism (PUD), în cea mai apropiată ședință de Consiliu Local se vor dezbate termenii de preluare și construire a unui sens giratoriu reglementat încă din anul 2013, potrivit Primăriei.

Vezi și FOTO: McDonald`s și un NOU sens giratoriu, la ieșirea din Alba Iulia spre Micești. Restaurant, terasă și loc de joacă

Soluția este preferată atât pentru fluidizarea traficului și, mai ales, pentru diminuarea incidentelor asociate accesului din/spre parcarea magazinului Kaufland, mai precizează sursa citată.

Conform proiectului, se va modifica relatia cu actualul amplasament al zonei de acces și se va extinde cuplarea străzii Detunata la Calea Moților prin asigurarea razelor de viraj respectând reglementările în vigoare.

„Știm toți că este o zonă unde traficul erupe la anumite ore, lucru care indică și numeroase incidente în trafic. Este absolut benefic faptul că această investiție este în solidaritate cu impunerea acestor modificări. Acest giratoriu este asumat de către investitor și comportă preluarea soluțiilor tehnice pe care noi le-am aprobat în 2013. Indicațiile privind instituirea acestei schimbări au fost date și de către poliția rutieră, iar acum este momentul sa le integram”, spune Paul Voicu, viceprimar cu atribuții de primar.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax