Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

FOTO: Senzori anti-parcare pe Bulevardul Transilvaniei din Alba Iulia. Adio mașini lăsate în zona pasajului!

Publicat

Mai mulți senzori anti-parcare au fost montați în asflat, la intrarea și ieșirea din parcarea de pe Bulevardul Transilvaniei, în zona pasajului. Operațiunea a avut loc miercuri. Este vorba despre niște porțiuni de carosabil aproape tot timpul blocate de mașinile celor care nu mai găseau locuri libere în parcare și care le lăsau la întâmplare, uneori blocând circulația. Acești senzorim instalați sub covorul asfaltic, vor semnaliza unei aplicații dacă acele locuri au fost ocupate și Poliția Locală va putea da amenzi.

La Alba Iulia se montează în aceste zile 50 de senzori de parcare wireless ce vor permite detectarea locurilor de parcare libere sau ocupate, precum și a mașinilor lăsate în locuri nepermise. Vor fi şi opțiuni de senzori pentru locurile persoanelor cu handicap sau cele dedicate încărcării autovehiculelor electrice. Rețeaua de senzori este monitorizată pe rețeaua LoRa Orange, softul de parcare fiind Parking Plus. Totul este parte a programului Alba Iulia Smart City.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax