Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Serbările Zăpezii de la Arieșeni s-au încheiat în acorduri de muzică populară. Ninsoare abundentă în ultima zi de distracție

Publicat

Distracție mare în ultima zi  de sărbătoare pe pârtia Vârtop din Arieșeni. Dacă Dj Jungle și MC Marius s-au ocupat de atmosfera și de voia bună, momentele din spectacolul folcloric au emoţionat audienţa. Zăpadă a fost din plin, la sărbătoarea din acest an, fulgii de nea fiind la ordinea zilei.

Ansamblul „Augustin Bena” a oferit un recital extraordinar, iar printre cei prezenți pe scenă îi putem aminti pe Floricica Moga, Cătălin Hașa, Dorina Narița, Nicolae Tuhuț și Maria Filimon, acompaniaţi de dansatori.

Nici copii nu au fost neglijați. Un grup de micuțe artiste din Arieșeni au cântat cântece  dedicate celor mici, dar și câteva piese culese din folclor. Nu au lipsit nici duminică vinul fiert, mititeii sau kurtos kalacsi.

Concursurile de pe pârtie au condimentat sărbătoarea. Momentul special a fost dedicat zilei de 14 februarie, astfel că special pentru că se apropie„Ziua îndrăgostiților” organizatorii au oferit un concurs de coborât în tandem pentru cupluri. La capitolul concursuri mai putem aminti trasul frânghiei, dar și alte surprize.

În acest an, evenimentul a fost organizat de Primăria Arieșeni, Consiliul Local Arieșeni și Consiliul Județean Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax