Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Serviciul Județean de Poliție Transporturi Alba: Amenzi de 1.100 lei după controale în trenurile de călători și în gări

Publicat

IMG-20160927-WA0001Serviciul Județean de Poliție Transporturi Alba a acționat, în weekend, în trenurile de călători și în gările din județ, în vederea prevenirii și combaterii faptelor de natură penală sau contravențională.

Cu această ocazie au fost aplicate amenzi  în valoare de 1.100 lei.

Potrivit reprezentanților serviciului, au fost aplicate mai multe sancțiuni contravenționale în valoare de 1.100 lei, la Legea 61/1991 privind sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice și HG 203/1994 pentru stabilirea şi sancționarea contravențiilor la normele privind transporturile pe căile ferate române.

Cu alte cuvinte, au fost amendaţi cei care nu au respectat regulile de ordine publică şi cei care au călătorit fără bilet.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax