Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Și-a bandajat mâinile pentru a stârni mila oamenilor și a le cere bani. O femeie din Sebeş, sancționată de polițiștii locali din Alba Iulia

Publicat

Polițiștii locali din Alba Iulia au sancționat contravențional o femeie de 35 de ani din Sebeş, care pretindea că i-au fost amputate mâinile și cerșea în fața unui magazin din municipiu. Se pare că femeia este aptă de muncă.

Sâmbătă, la ora 9.30, o patrulă a Poliţiei Locale a surprins-0 pe Simona Covaciu (35 ani), din Sebeş, în timp ce apela în mod repetat la mila publicului în faţa magazinului ,,Agra’s” de pe Calea Moţilor.

Acesta a fost legitimată şi sancţionată conform legii, pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială a ordinii şi liniştii publice.

Simona Covaciu este aptă de muncă, iar, pentru a stârni mila publicului, ea și-a bandajat ambele mâini, simulând o amputare recentă folosindu-se de bandajele îmbibate într-o soluţie de culoare roşie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. gelu

    luni, 10.06.2013 at 22:36

    foarte interesant, cand aveti cazuri de criminali sau violatori nu le dtai nici nume nici poza ca sa nu le stricati reputatia dar in cazul unei amarate va permiteti s-o badjocoriti in ziar. nu mai aveti pic de rusine, ma mir ca nu ati chemat mascatii si dna-ul s-o ridice.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax