Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Simularea examenului de Bacalaureat 2016, la Colegiul Naţional Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia. Ce spun elevii

Publicat

elevi colegiul

examen colegiul militar simulare bac_alba Iulia_1 Cei 240 de elevi din clasele XI-XII ale Colegiului Național Militar ,,Mihai Viteazul” au susținut în această săptămână probele scrise în cadrul simulării examenului de bacalaureat național, cu emoţii, dar şi cu certitudinea că astfel vor putea afla nivelul cunoştinţelor pentru testările propriu-zise, din vară.

Cei din clasele a XI-a au avut emoții pentru probele scrise la limba și literatura română și matematică, în timp ce elevii anului terminal și pentru proba din disciplina la alegere.

Eleva caporal Constantinescu Bianca din clasa a XI-a ne-a mărturisit că acest examen a fost pe măsura și la nivelul pregătirii care se face în colegiul militar. Eficacitatea acestei simulări constă, în primul rând, în faptul că își pot evalua nivelul cunoștințelor și competențelor și își pot face o analiză, împreună cu cei din clasa a XII-a, asupra materiei de examen și a disciplinelor din proba la alegere.

Pentru cei din anul terminal, elevul sergent Bogdan Marcu ne-a împărtășit mulțumirea proprie privind modul cum s-a descurcat la aceste simulări și satisfacția faptului că a meritat efortul, implicarea și seriozitatea muncii din cei patru ani. Speră că vor trece cu brio și peste examenele din vară, continuând tradiția performanței din colegiul uniformelor albastre din Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax