Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Situație comică pe pagina de Facebook a PSD Alba. Cum a fost ”aranjat” în poze un membru de partid care nu purta mască

Publicat

O situație comică, asta au creat cei care se ocupă de pagina oficială de Facebook a PSD Alba, când au anunțat deschiderea biroului de parlamentar la Câmpeni, al deputatului Marcel Tuhuț. 

Mai exact, sâmbătă, 22 mai, pe pagina Partidului Social Democrat Alba au fost postate o serie de poze de la eveniment, iar pentru a ascunde faptul că un bărbat prezent la inaugurare nu purta mască de protecție la interior, pozele au fost modificate. 

În imagini apar deputatul Marcel Tuhuț, senatorul Călin Matieș, consilierul județean Marcela Dărămuș, dar și europarlamentarul Victor Negrescu.

Deși în fotografiile realizate  în interiorul biroului aproape toți cei prezenți poartă măști de protecție, un membru PSD nu avea la momentul respectiv masca pusă pe față.

Pentru a corecta situația, persoana care a postat pozele pe pagina de Facebook a PSD Alba a ales să blureze jumătate din fața bărbatului pentru a nu se observa că acesta nu poartă mască.

O decizie destul de neinspirată, deoarece dacă nu facea acest lucru probabil faptul că respectivul membru PSD nu poartă mască nu ieșea în evidență.

Mai mult de atât, cel care a făcut postarea nu a modificat o singură poză, ci două în care bărbatul apare fără mască. Totuși, într-o poză în care fața bărbatului este blurată, mai apare o altă persoana care nu poartă mască, însă cine a făcut modificarea nu s-a mai ocupat și de blurarea celui de al doilea membru prezent la inaugurare.

În schimb, pe pagina oficială a europarlamentarului Victor Negrescu apare același set de poze, dar fără modificări.

Și cea de a doua poza care a fost modificată pe pagina PSD Alba, pe contul de Facebook al europarlamentarului Victor Negrescu apare în forma inițială.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Altul

    luni, 24.05.2021 at 10:38

    Așa se pricep ei, pesedeii, să ascundă realitatea incomodă pentru ei. Eeee, dacă era marele mecanic auto fără mustață de la Rahova service, alta era situațiunea. Ăla știa să „elimine” cu totul personajul din peisaj cu o scurtă lovitură de manivelă în arborele cotit al împricinatului. Îl scotea din circulație la alegerile viitoare…

  2. pilu

    luni, 24.05.2021 at 12:21

    Ala fara masca nu-i cantaretul Cornel Muntean ? Pai cum sa canti cu masca ? Ce, voi puteti ? Hai nu mai faceti misto.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax